Turer på svensk i februar: Auschwitz-Birkenau: 19/2, 21/2 og 23/2. Saltgruvene: 22/2.

Sightseeing med guide i Krakow

Kort info om sightseeing med guide i Krakow: 

Lengde:

ca. 3 timer (men kan endres avhengig av gruppens ønsker og kan bli anpasset av guiden til gruppens intresse) 

 

Under turen ser vi: Hovedtorget, Mariakirken, Kleshallen (Sukiennice), Rådhustårnet, Den kongelige vei, Wawel-høyden med slottet, katedralen, universitetsområdet med de eldste bygningene og flere andre severdigheter. Prisen inkluderer ikke innganger. Dersom du er interessert i å komme inn i noen av bygningene med inngangs avgifter, kan dette avtales direkte med guiden.    

 

Hvordan:

Vi går til fots. Under en spasertur kan man se Krakows viktigste turistattraksjoner. På forespørsel og for ekstra betaling, kan man bestille transport. I Gamlebyen kan det brukes kun elektriske biler (type golfbiler) men de har ikke lov til å kjøre på Stortorget eller på Wawel-kollen. Gruppen kan kjøres rundt i Gamlebyen og komme for eksempel til det jødiske kvarteret eller Schindlers fabrikk.

 

Når:

Hver dag kan det bestilles en tur med engelsktalende- eller med privat skandinavisktalende guide. Bestill en svensk- eller norsktalende guide i god tid – de er ikke alt for mange i Krakow. 

 

Priser:

En privat svensk/norsktalende guide kan bestilles til hver dag i uke. Tjenesten koster 450PLN for små grupper opp til 9 personer eller 500PLN for grupper over 9 personer. 

 

Kontakt oss dersom du ønsker å vite mer om priser eller hvis du ønsker å bestille guide/guidet tur i Krakow. Skriv en email på travel@turpol.com Bruk norsk! Vi svarer detaljert på dine spørsmål. 

 

 

Grunnleggende opplysninger om en bytur i Krakow

 

 

Mer info om bysightseeing med guide i Krakow:

travel@turpol.com

 

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  tworzenie stron www - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies