Turer på svensk til Auschwitz-Birkenau: hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Ekstra turer andre dager: se NEWS | Datoer for turer på svensk til Saltgruven: se NEWS

Om oss

TURPOL er et reisebyrå som driver med innkommende reiser fra hele Skandinavia. Dette gjelder både gruppeturer og individuelle turister. Kontoret finnes i den kongelige byen Krakow – Polens kulturelle hovedstad. Her finnes det en atmosfære du ikke finner noe annet sted. Vi er stolte av å kunne bo og arbeide i en by med så mange severdigheter.

 

Vi har blitt engasjert i gruppeturisme siden 2001 og gjennom mange oppdrag vi har fått en stor erfaring innenfor reiselivsnæring og selskapet utvikler seg stadig. Vi samarbeider med mange reisebyråer i Skandinavia, men selskapet har kapasitet til å betjene nye kunder. Mange fornøyde kunder gir oss bevis på at vi kunne, og kan fortsette med oppgaven. Vårt mål er at besøkende skal trives her og føler seg trygge i vårt land. Polen er et helt annet land enn Sverige eller Norge, og på denne måten det er litt “eksotisk” for besøkende, men vi vet at våre gjester vil bli positivt overrasket etter å ha besøkt Polen.

 

TURPOL er registrert som en reiseoperatør i Polen og har en reisegaranti som er obligatorisk for alle offisielle reiseoperatører i Polen. TURPOL har godkjening nr. Z/41/2006, og hvert år betaler reisegarantien.

 

onasfoto

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  tworzenie stron www - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies