Turer på svensk til Auschwitz-Birkenau: hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Ekstra turer andre dager: se NEWS | Datoer for turer på svensk til Saltgruven: se NEWS

Skolereiser

Vi organiserer reisepakker til Krakow for skoleklasser fra Sverige og Norge. Vi ordner overnatting, transport, guidede turer på norsk eller svensk og andre arrangementer som er tilpasset klassens behov og budsjett.

 

Besøk til det gamle Krakow kan suppleres med en interessant historietime om andre verdenskrig. Auschwitz, den største av de tidligere nazisitiske konsentrasjonsleirene, ligger i nærheten av Krakow og er fortsatt et symbol på terror, massemord og Holocaust. Kazimierz – det gamle jødiske bydelen – vitner om det rike religiøse og sosiale livet til jødene i Krakow før krigen.

 

Besøket på museet i den gamle Oskar Schindlers fabrikk kan gi en annen innsikt i den historien som ble vist av Steven Spielberg i Schindlers liste.

 

Dersom gruppereisen skal ha en mer underholdende karakter, kan vi berike programmet av skoleturen til Krakow med ulike morsomme arrangementer, for eksempel besøk i fornøyelsesparken Energylandia, Aquapark eller dyreparken, bowling, osv.

Vi tar vare på din perfekte skolereise til Krakow!

 

EKSEMPEL PÅ PROGRAM
Skolereise til Krakow
 

 

 

 

Reisepakker
til Krakow
for skoleklasser

Vi arrangerer din skreddersydde skolereise til Krakow med overnatting, transport og guidede turer.
 

Kontakt oss før du bestiller turen:

groups@turpol.com

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
  tworzenie stron www - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies