Vi rekommenderar

Vet du inte vilket hotell  i Krakow  du ska välja? Här hittar du våra förslag:

 

Hotell Best Western Krakow Old Town***

krakow_best-western-krakow-old-town-Det är ett hotell med en utsikt över Planty, parken som omger Gamla Stan. Hotellet ligger i hjärtat av Krakow, bara ett stenkast från Stora Torget och Wawel Slottet. Det enda hotellet i centrum som har en egen parkeringsplats med 20 parkeringsplatser. Hotellet erbjuder 75 lyxigt inredda rum för rökare och icke-rökare samt rum med utrustning för funktionshindrade.

 

Hotell Classic ***

Hotel ClassicDet är ett modernt 3-stjärnigt hotell som är beläget bara 3 minuter från Stora Torget. Hotellet har fantastisk renässans arkitektur och erbjuder 73 platser. Classic ligger mitt i Gamla Stan men parken Planty håller detborta från högljudd centru m. Turister kan räkna på rimliga priser.

 

Hotell Grand *****

Hotel GrandDet är ett lyxigt 5 stjärnors hotell för krävande turister. Det ligger bara 100 m från Stora Torget. Hotellet har tagit emot gäster sedan 130 år. Det erbjuder 55 rum med unik, historisk interior samt 9 lyxiga sviter. Grand har Michelin rekommendation.

 

 

Hotell Unicus ****

UnicusDet är ett modernt fyra stjärnors hotell beläget 150 m från Stora Torget i ett av de gamla krakowska hyreshusen. Läget i hjärtat av Gamla Stan gör den till en idealisk plats för affärsresenärer och globetrotters . Rummen är funktionella och välutrustade. 

 

Det finns ett enormt utbud av restauranger i Krakow, men det finns sådana du verkligen måste besöka. 

 

Restaurang „Szara”

szaraDen restaurangen är belägen vid Stora Torget, brevid Maria kyrkan. Det är en lyxig restaurang med Michelin rekommendation. Det är en dyr restaurang men priser motsvarar kvalitè. Där kan du smaka både den polska och europeiska maten.

 

 

 

Restaurang “Bohema”

Bohema 1Den är belägen i hjärtat av Gamla Stan i Krakow på Gołębia 2 gatan. Traditionella rätter från polska köket, stämning av källaren från 1500-talet tillsammans med professionell service garanterar en trevlig tid för kropp och själ. Dessutom anordnar restaurangen folkmusik konserter som är en chans för dig att bli känd med den polska folkkulturen.

 

Restaurang “W starej kuchni”

W starej kuchni“W starej kuchni” vad betyder “I det gamla köket” är beläget på Tomasza 8 gatan, på ett gångavstånd från Stora Torget. Restaurangen erbjuder traditionella polska rätter för rimligt pris. Du kan smaka rosmarin rökt “Tatar”, svampsoppa, pyroger med olika typer av fyllning och många andra traditionella rätter. 

 

 

Restaurang “Gościniec pod Zamkiem”

SONY DSC“Gościniec pod Zamkiem” är beläget vid fot av Wawel kulle med fantastisk utsikt över Wawel Slottet. Restaurangen grundades i 1996 och sedan dess erbjuder traditionell polsk mat. Här kommer du kunna äta allt från hemgjorda piroger, rödbetssoppa och bigos. Maträtter lagas av färska ingredienser och enligt traditionella recept. På begäran anordnar restaurangen folkmusik konserter.

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
projektowanie stron www - serwisy internetowe - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies