Ölbryggeri Tyskie

Sugen på öl och en extra utflykt på svenska när du väl är i Polen?  Testa vår tur till en av de äldsta och mest kända polska bryggerierna som ligger i  Tychy (bara 7 mil från Krakow)!

 

Tyskie bryggeri (Tyskie Browary Książęce) brygger  öl Tyskie som är en av de mest sålda ölsorter i Polen med omkring 18% av den polska marknaden. Under vår tur har ni chans att se hur Tyskie öl blir till samt bekanta er med bryggeriets historia som har sina anor på 1600-talet. Turen avslutas självklart med provsmakning. 

Längd:

Hela turen tar ca. 6 timmar (varav ca. 3 timmar på bryggeriet). 

Hur:

Vi organiserar bara privata turer till ölbryggeriet, därför anpassar vi gärna hämtningstiden efter gruppens önskan. Vi hämtar upp er på ert hotell, kör till ölbryggeriet i Tychy där ni får bekanta er med ölets och ölgryggeriets historia. Ni får också reda på produktionsprocessen och tjuvkikar på produtkionshallen. Besöket avslutas med ölprovning. Efter turen transporterar vi er tillbaka till hotellet i Krakow.

 

Vi organiserar privata svenskguidade turer. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag!

 

Ölbryggeri Tyskie

En av de äldsta och mest kända polska bryggerierna  ligger i  Tychy (bara 7 mil från Krakow).Tyskie bryggeri  brygger  öl Tyskie som är det populäraste ölet i Polen. Det är värt att smaka det vid källan.

 

Kontakta oss för att boka turen: 

travel@turpol.com

 

 

prawa do strony www 2015-2017
turpol-travel.com
projektowanie stron www - serwisy internetowe - hauerpower
strona internetowa wykorzystuje pliki cookies